Bestel uw boek

‘A story of hope and distrust’: in dit Engelstalige boek komen belangrijke spelers in Israël en de omliggende landen aan het woord over een brede variatie aan actuele politieke en bestuurlijke onderwerpen. Een aanrader voor iedereen, die geïnteresseerd is in Israël, Palestina en het Midden-Oosten!

‘A story of hope and distrust’ is voor slechts 19,95 euro verkrijgbaar via iedere boekhandel, maar ook te bestellen bij de Stichting Zinsnede (aangegeven prijs exclusief 5,50 euro verzendkosten).

De digitale versie van ‘A story of hope and distrust’ kan aan u gemaild worden voor slechts 7,50 euro. Gelieve dit bedrag over te maken naar: Stichting Zinsnede: NL21 RABO 0195 2994 77. Wanneer u vervolgens een email stuurt naar info@writing4u.nl, ontvangt u de digitale versie van dit prachtige boek.

**************************************************************************************************************

Wilt u de Stichting Zinsnede steunen met de realisatie van een nieuw project: stuur een email naar: info@zin-snede.nl. Een financiële bijdrage kan overgemaakt worden aan de Stichting Zinsnede: NL21 RABO 0195 2994 77.

**************************************************************************************************************

Het Veteranenboek Kaag en Braassem is helaas niet meer te bestellen. Het boek is uitverkocht!

Het Veteranenboek Teylingen is niet meer te bestellen. Het boek is uitverkocht!

Het boek ‘Veteranen uit de gemeente Nieuwkoop’ is ook niet meer te bestellen. Het boek is uitverkocht!


Een exemplaar van ‘Lissese veteranen van Nederlands-Indië tot Afghanistan’ (ISBN: 978-90-828414-1-1) is niet meer te verkrijgen. Alle boeken zijn uitverkocht!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Adres - postcode - woonplaats (verplicht)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.